Evenementen en Concepten

Bereik uw doelgroep door middel van content, concepten en evenementen

IEXConnect | Content

IEXConnect | Content

IEXConnect helpt merken in contact te komen met de grootste beleggerscommunity van Nederland. Uw merknaam is uw belangrijkste bezit, daarom creëren wij branded content vanuit uw bedrijfsstrategie.

Het brede portfolio van IEX brengt beleggers – van particulieren tot professionals – het laatste financiële, markt-, en bedrijfsnieuws. Dit gecombineerd met de kennis en expertise van de bedrijven waar we over schrijven, helpt beleggers betere beslissingen te nemen.

De content die organisaties via IEXConnect kunnen delen, wordt naadloos verweven – maar duidelijk gelabeld – op de verschillende platforms van IEX. Deze unieke geïntegreerde oplossing informeert beleggers niet alleen, het benadrukt ook de waarde van uw merk.

IEXConnect studio
IEX beschikt over een ervaren content team met unieke kennis over de doelgroep, de markt en financiële trends. Door uw kernboodschap en diepgaande bedrijfsinformatie te verwerken tot aantrekkelijke en interactieve content, helpen zij u een connectie te maken met uw doelgroep.
Samenwerken met IEXConnect Studio betekent uw merk op de best mogelijke manier presenteren. Of het nu video, tekst, afbeeldingen of zelfs direct contact is, de content die wij voor u creëren is precies afgestemd op uw wensen.

Neem contact op met Reinier Hillen voor meer informatie en mogelijkheden voor uw organisatie.

*IEXConnect is tot op heden alleen beschikbaar op IEXProfs.

Lees verder

Gouden Stier | Awardshow

Gouden Stier | Awardshow

De Gouden Stier viert dit jaar zijn tiende verjaardag. Sinds ze voor het eerst werden uitgereikt zijn de Gouden Stier-awards uitgegroeid tot de belangrijkste onafhankelijke prijzen voor beleggingsproducten en –diensten in Nederland. Omdat beleggen voor steeds meer consumenten een belangrijk instrument voor vermogensopbouw is geworden, neemt de druk op de sector toe om niet alleen te komen met kwalitatief goede producten en diensten, maar ook toegankelijk, transparant en innovatief te zijn. De Gouden Stier beoordeelt het aanbod in de markt op die kenmerken en beloont de best practices in de markt.

Als financiële instelling kunt u profiteren van de Gouden Stier, het beleggingsevenement van het jaar. Verbind uw merk aan deze prijzen en geniet van de volgende voordelen.

  • Profilering bij een groot publiek als ondersteuner van de enige breed gedragen prijzen voor de retailbelegger
  • Inhoudelijke koppeling van sponsors met content op IEX.nl en Belegger.nl
  • Meeliften met ondersteunende displaycampagnes voor Gouden Stier op de grootste beleggerssites van Nederland
  • Grote zichtbaarheid d.m.v. een lange campagneperiode; voor- tijdens en na het evenement
  • Gegarandeerde toegangskaarten
Ga naar de website van de Gouden Stier
Lees verder

Slimste Belegger | Beursspel

Slimste Belegger | Beursspel

In samenwerking met BNP Paribas heeft IEX Media de “Turbo Competitie” en de “Slimste Belegger” tot een succes laten uitgroeien. Ruim 1.300 deelnemers handelen op dagelijkse basis in fictieve turbo’s van BNP Paribas.

Bent u op zoek naar een originele manier om uw onderneming onder de aandacht te brengen van een breed beleggerspubliek? De diverse online beleggingscompetities die IEX organiseert, bieden een ideale mogelijkheid. Wij zorgen ervoor dat uw aandeel standaard in de portefeuilles van de deelnemende beleggers wordt opgenomen en u profileert gedurende het spel zich via uw logo en een eigen informatieve pagina binnen de spelomgeving.

Ga naar de BNP Paribas Turbocompetitie
Lees verder

IEXProfs Alpha Reasearch | Forum

IEXProfs Alpha Research | Forum

IEXProfs, de grootste community van Nederland voor beleggingsprofessionals, lanceert samen met Alpha Research must-attend bijeenkomsten met financieel deskundigen en influencers uit het bedrijfsleven.

Het IEXProfs Alpha Research Forum biedt een unieke gelegenheid om collega's en klanten te ontmoeten en huidige financiële trends- en oplossingen te bediscussiëren, en verder in te gaan op de impact hiervan op de beleggingsportefeuille.

De volgende forum formaten worden aangeboden:

  • Intervision (Single Asset Class)
  • Intervision (Multi Asset Class)

De Intervison is een geweldig communicatie-instrument om de juiste activaklasse(s) te bespreken. Het forum begint met de bespreking van de markten in het algemeen, waarna er dieper wordt ingegaan op de beleggingen en het selectieproces.

Lees hier meer
Lees verder

Lipper Fund Awards | Awardshow

Lipper Fund Awards | Awardshow

IEXProfs organiseert jaarlijks in samenwerking met Thomsom Reuters de Lipper Fund Awards, de toonaangevende award show voor de professionele beleggingsfondsindustrie. De awards worden al ruim dertig jaar in meer dan twintig landen uitgereikt aan ’s werelds best presterende beleggingsfondsen en fondshuizen.

De Lipper Fund Awards worden crossmediaal ingezet door middel van de award show, de Lipper Funds Winners Guide in IEXProfs magazine en een online Lipper Fund Winners sectie en database op het platform iexprofs.nl. Hierdoor is het zeer aantrekkelijk voor adverteerders mee te profiteren van dit unieke evenement en de (redactionele) aandacht die het geniet. Een Thomson Reuters Lipper Award is een prestigieuze onderscheiding met blijvende waarde, die alleen wordt gewonnen door de topfondsen in de beleggingswereld.

De beleggingsfondsen worden beoordeeld op basis van uitgebreide data die Lipper heeft verzameld. Daarbij wordt een eigen methodiek gehanteerd waarbij niet alleen de fondsrendementen, maar ook de consistentie van deze – voor risico gecorrigeerde – rendementen worden meegenomen. Dit betekent dat de awards een onafhankelijke, betrouwbare beoordeling van de prestaties weergeven. Deze prijzen worden daarom zeer gewaardeerd in de wereld van beleggingsfondsen.

Ga naar de website van de Lipper Fund Awards

Lees verder

Scholenstrijd | Beursspel

Scholenstrijd | Beursspel

Scholenstrijd is een beleggingscompetitie voor economiedocenten en –leerlingen. In het spel worden klassen opgedeeld in groepjes van drie of vier leerlingen. Elk groepje kruipt in de rol van beleggingsadviseur en moet een beleggingsadvies opstellen voor bijvoorbeeld vader, moeder of grootouder. De eerste opdracht is het vaststellen van het risicoprofiel van de klant.

Daarna krijgen de scholieren een virtueel startkapitaal van 100.000 euro waarmee zij kunnen beleggen in aandelen en beleggingsfondsen met een notering aan NYSE Euronext Amsterdam.

Ga naar de Scholenstrijd
Lees verder