Over iex media

gevel van de Euronext in amsterdam

Al meer dan 20 jaar de marktleider in financiële platformen

IEX Media is een dochtermaatschappij van IEX Group, een aan de Euronext Amsterdam genoteerde vennootschap. IEX Media is een mediabedrijf dat sinds 1999 onder eigen merken financiële en beleggingscontent produceert, distribueert en exploiteert via cross mediale kanalen. De portfolio bestaat uit sites, apps, games, nieuwsbrieven, events, video, seminars en print. IEX Media bedient zowel de business-to-business als de retailmarkt en in beide segmenten is IEX Media marktleider in Nederland en België met bijna 1,6 miljoen unieke bezoekers per maand.


Sinds de oprichting in 1999 is IEX Media uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen van beleggend Nederland. IEX Media is een innovatief cross mediaal bedrijf met een breed portfolio aan titels. Met onze merken bereiken we meer dan 1,6 miljoen unieke particuliere beleggers in Nederland en België.

Onze missie

IEX Media is de cross mediale beleggers-community die de particuliere belegger voorziet van inzichtelijke beursinformatie, aandelen analyses en adviezen.

IEX Media is eerlijk, betrouwbaar, transparant, onafhankelijk, onbevooroordeeld en toegewijd. Van Beleggers voor Beleggers met altijd de juiste bronvermelding.

IEX media Logo, in een circel eromheen staan de merk logo's van IEX, Tostrams, Beursgorilla, Beursduivel, Belegger.nl en Scholenstrijd
lijn grafiek achtergrond
Laptop waar tekst artikelen uitzweven. Daar omheen zweven koop en verkoop icons.

Onze visie

IEX Media is niet alleen de grootste maar ook de beste community voor beleggers. IEX Media heeft een onmisbare positie en door ons wordt u een betere belegger.

‘’IEX.nl is een vertrouwd baken voor particuliere beleggers die goed geïnformeerd willen worden met inzichtelijke beursinformatie, fundamentele aandelenanalyses en -adviezen van onze analisten.”
Mark Termeer, CEO IEX Group N.V.

Alle merken van IEX Media

Ontmoet het leadteam achter IEX Media

 • portret Mark Termeer
  Mark
  Termeer
  CEO IEX Group
 • portret Martijn Pennekamp
  Martijn
  Pennekamp
  Finance Director
 • portret Rafael De Bruin
  Rafael
  de Bruin
  Head of Sales
 • portret Pieter Kort
  Pieter
  Kort
  Head of Content
 • portret
  Hildo
  Laman
  Hoofd Beleggersdesk
 • portret Robert Kostwinder
  Robert
  Kostwinder
  Marketing Director
 • geen foto, grijs portret icon
  Rene
  van der Meijden
  Hoofd Techniek

Werken bij IEX Media

IEX Media is altijd op zoek naar nieuw talent en goede mensen. Op dit moment hebben een vacatures waarvoor wij hard op zoek zijn naar geschikte kandidaten die ons team komen versterken. Mocht u geïnteresseerd zijn in een carrière bij IEX Media, stuur dan uw sollicitatie inclusief motivatie naar vacatures@iexmedia.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van IEX Media