Klantcase: Outlook 2022

Outlook 2022 de belangrijkste trends en vooruitzichten voor het komende beursjaar.

Achtergrond:

Op 25 januari 2022 organiseerde IEX en IG de webinar IEX Outlook 2022. In dit online evenement namen de commentatoren en experts van IEX en IG de kijkers mee langs de belangrijkste trends, ontwikkelingen en vooruitzichten voor het komende beursjaar (2022). In de editie van 2022 was er aandacht voor het macro-economische landschap, het beleid van centrale banken, de opkomst van cryptocurrencies en presenteerden onze experts hun favoriete aandelen voor het komende jaar.

Doelstelling webinar:

In het webinar IEX Outlook 2022 presenteerde IG zichzelf naast IEX.nl als kennispartner richting de markt. Hiermee creëerden we een gelegenheid voor IG om in contact te komen met de doelgroep en om leads te genereren.

Programma:

Het programma van de IEX Outlook 2022

20.00 – 20.20 uur     De wereld in 2022
20.20 – 20.40 uur     Favorieten voor 2022
20.40 – 21.00 uur     Cryptocurrencies en andere trends
21.00 – 21.30 uur     10 bijzondere voorspellingen voor 2022

In anderhalf uur werden de kijkers door Pieter Kort (Hoofdredacteur IEX.nl) en Erik Mauritz (Hoofd IEX Beleggersdesk) bijgepraat over de vijf belangrijkste thema's voor 2022. Vervolgens vertelden Erik Mauritz en Robbert Manders (marktanalist bij IG) meer over hun favoriete aandelen. Wouter Slot (technisch analist bij IEX.nl en Tostrams.nl) en Salah Bouhmidi (marktanalist bij IG) zetten hun tanden in cryptovaluta en de technische trends.

Resultaten:

  • Subscribed: 2371
  • On demand: 1450
  • Polls: 985 reacties
  • Call-to-action clicks 106
  • Deelnemersvragen (chat): 230

Wilt u meer leads genereren en kennis delen?

Webinars zijn een krachtige tool om interactie met uw doelgroep te creëren. Een webinar stelt u instaat om kijkers mee te nemen in uw verhaal, uw kennis te delen en autoriteit te creëren binnen de gekozen doelgroep. Daarnaast zijn webinars uitermate geschikt om in te zetten voor bijvoorbeeld e-learning, maar ook voor het beantwoorden van vragen. IEX stelt u in staat om, samen met ons of alleen, rechtstreeks te communiceren met uw prospects. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Webinars zijn dé tool om interactie met uw doelgroep te creëren. Daarnaast zijn webinars ook in te zetten voor e-learning of voor het beantwoorden van vragen van uw klanten. Samen met u dragen we uw boodschap uit de plek waar uw doelgroep zich begeeft. U heeft keuze uit een basis- of een plus pakket (exclusief mediapakket). Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Rafael de Bruin via rafael.de.bruin@iexmedia.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van IEX Media