IEXProfs organiseert jaarlijks in samenwerking met Refinitiv de Lipper Fund Awards

Refinitiv Lipper Fund Awards

IEXProfs organiseert jaarlijks in samenwerking met Refinitiv de Lipper Fund Awards, de toonaangevende award show voor de professionele beleggingsfondsindustrie. De awards worden al ruim dertig jaar in meer dan twintig landen uitgereikt aan ’s werelds best presterende beleggingsfondsen en fondshuizen.

De Lipper Fund Awards worden cross-mediaal ingezet door middel van de award show, de Lipper Funds Winners Guide in IEXProfs magazine en een online Lipper Fund Winners sectie en database op het platform iexprofs.nl. Hierdoor is het zeer aantrekkelijk voor adverteerders mee te profiteren van dit unieke evenement en de (redactionele) aandacht die het geniet. Een Refinitiv Lipper Award is een prestigieuze onderscheiding met blijvende waarde, die alleen wordt gewonnen door de topfondsen in de beleggingswereld.

De beleggingsfondsen worden beoordeeld op basis van uitgebreide data die Lipper heeft verzameld. Daarbij wordt een eigen methodiek gehanteerd waarbij niet alleen de fondsrendementen, maar ook de consistentie van deze – voor risico gecorrigeerde – rendementen worden meegenomen. Dit betekent dat de awards een onafhankelijke, betrouwbare beoordeling van de prestaties weergeven. Deze prijzen worden daarom zeer gewaardeerd in de wereld van beleggingsfondsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van IEX Media