Professional Channel

De community van beleggings-
professionals voor beleggings-
professionals

Professional Channel in beeld

Professional Channel in cijfers & feiten

97.000

Unieke bezoekers

51%

Mobile users

210.000

Pageviews per maand

Bezoekersprofiel

53%

DSI Registratie

DSI

65%

Verantwoordelijk voor beleggingsbeleid

  • Marketeer
  • Investment manager
  • Productmanager
  • Private banker
  • Fundmanager
  • Analist
  • Assetmanager
  • Beleggingsadviseur
  • Financiëel adviseur

Hoge mate van engagement

Bezoekt IEXProfs dagelijks

Beveelt de website bij anderen aan

Vindt de content op IEXProfs relevant

Tevreden over de achtergrondinformatie

Over Professional Channel

IEXProfs is de grootste community voor beleggingsprofessionals, van fundmanager tot analist. Gemaakt volgens het principe 'voor de echte belegger' gaat IEXProfs dieper op de materie in met veel need-to know informatie, talrijke interviews en opinies van mensen die er toe doen op de beurs en eindeloos veel research en presentaties van de grootbanken en beleggingshuizen.

IEXProfs.nl richt zich op een brede range van onderwerpen - beleggingsfondsen, structured products, asset allocatie, ESG, en Index productsETF's. Met de lancering van IEXProfs Research heeft de professionele belegger toegang tot de beste research en rapporten van 's werelds grootste asset managers.

Magazine
Naast de website wordt vier keer per jaar het IEXProfs Magazine online uitgegeven. IEXProfs Magazine behandelt de laatste ontwikkelingen, de best presterende fondsen en blikt vooruit op het komende kwartaal. Veel thema's in het magazine zijn tevens online voor langere periode aanwezig. Het magazine wordt verspreid via zogenaamde controlled circulation, hiermee wordt een uniek en zeer doeltreffend bereik van lezers die professioneel actief zijn in deze markt gegarandeerd.

Evenementen
IEXProfs heeft evenementen ontwikkeld die bedoeld zijn voor de professionele beleggers van Nederland. Deze evenementen krijgen zowel in het magazine als online veel aandacht. In samenwerking met Thomson Reuters vindt jaarlijks de Lipper Fund Awards plaats. Lipper heeft de meest geavanceerde database op het gebied van fondsen, op basis waarvan wordt berekend welke fondsen het best gepresteerd hebben. Tijdens een uniek evenement met alle professionals uit de Nederlandse financiële industrie worden de Lipper Fund Awards uitgereikt.

Merken

WEBSITES

Alles voor de beleggingsprofessional op een plek

Jaarlijkse verkiezing van de meest invloedrijke belegginsprofessional

MAGAZINES

Het magazine voor de beleggingsprofessional
verschijnt 4x per jaar online

EVENTS

Lipper Fund Awards

I.s.m Thomson Reuters worden de beste fondshuizen in Nederland bepaald. Lees meer

Adverteren