Over IEX Media

IEX Media B.V. is een dochtermaatschappij van IEX Group, een aan de Euronext Amsterdam genoteerde vennootschap. IEX Media is een mediabedrijf dat sinds 1999 onder eigen merken financiële en beleggingscontent produceert, distribueert en exploiteert via crossmediale kanalen. De portfolio bestaat uit sites, apps, games, nieuwsbrieven, events, video, seminars en print en bedient zowel de business-to-business- als de retailmarkt. In beide segmenten is IEX Media marktleider in Nederland en België met bijna 1.500.000 unieke bezoekers per maand. Belangrijke merken zijn: IEX.nl, IEXProfs, IEXGeld, IEXOne, Belegger.nl, DeBeurs, EuroBench.com, BeursOnline, Quoteweb, Participaties, Beursduivel.be en VirtualTrader.co.uk. IEX.nl is de grootste (social) community voor particuliere beleggers in Nederland.Sinds de oprichting in 1999 is IEX Media uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen van beleggend Nederland. IEX Media is een innovatief mediabedrijf met een breed portfolio aan titels waarmee particuliere- en professionele beleggers bereikt worden.

Channelaanpak
Deze merken zijn geclusterd in channels, zodat de adverteerder altijd de juiste doelgroep bereikt. De channels zijn opgezet vanuit de verschillende marktsegmenten binnen het portfolio en spreken zo ieder een andere type bezoeker aan. Zo wordt de actieve belegger bereikt via het IEX Retail Channel, de meer ervaren langetermijn belegger via het Belegger Channel of de beleggingsprofessional via het Professional Channel.

Vacatures
IEX Media is altijd op zoek naar nieuw talent en goede mensen. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Mocht je interesse hebben in een carrière bij IEX Media, stuur dan een open sollicitatie naar onze Office & HR Manager Arthur Antonides (arthur.antonides@iexmedia.nl).