Over IEX Media

IEX Media B.V. is een dochtermaatschappij van IEX Group, een aan de Euronext Amsterdam genoteerde vennootschap. Sinds de oprichting in 1999 is IEX Media uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen van beleggend Nederland. IEX Media is een innovatief mediabedrijf met een breed portfolio aan titels waarmee particuliere- en professionele beleggers bereikt worden. De titels Belegger.nl en Beursduivel.be zijn in 2007 van Sanoma overgenomen en toegevoegd aan het portfolio van Value8 Media.

Na de samenvoeging van de activiteiten van Value8 Media en IEX is IEX Media, met o.a. IEX.nl als grootste onafhankelijke financiƫle website van Nederland, de grootste crossmediale beleggerscommunity van de BeNeLux. In totaal bereikt IEX Media ruim 1,5 miljoen beleggers per maand. Daarbij zijn alle websites samen goed voor 32.000.000 pageviews per maand.

Channelaanpak
Deze merken zijn geclusterd in channels, zodat de adverteerder altijd de juiste doelgroep bereikt. De channels zijn opgezet vanuit de verschillende marktsegmenten binnen het portfolio en spreken zo ieder een andere type bezoeker aan. Zo wordt de actieve belegger bereikt via het IEX Retail Channel, de meer ervaren langetermijn belegger via het Belegger Channel of de beleggingsprofessional via het Professional Channel.

Vacatures
IEX Media is altijd op zoek naar nieuw talent en goede mensen. Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures, maar u kunt ons altijd een open sollicitatie sturen via NEEM CONTACT OP hieronder.