De marktleider in financiële platformen

IEX Media B.V. is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen van beleggend Nederland. IEX Media is een innovatief cross-mediaal bedrijf met een breed portfolio aan titels. Via de verschillende Channels worden 2,5 miljoen particuliere beleggers in Nederland en België bereikt. Elke maand bereiken wij met ons Professional Channel 97.000 beleggingsprofessionals.

Lees verder

IEX Retail Channel

IEX Retail Channel is met 700.000 unieke bezoekers per maand het grootste onafhankelijke cross-mediale financiële netwerk van Nederland. Als objectieve beleggerscommunity is IEX Retail Channel werkelijk “van beleggers voor beleggers”. De interactie tussen de redactie en de beleggers onderling behoort tot de kern van het succes.

Lees verder

Belegger Channel

Belegger Channel staat voor betrouwbaar en begrijpelijk nieuws. De langetermijnbelegger vindt hier de juiste informatie en begeleiding die hem helpt bij het nemen van de juiste beleggingsbeslissingen. Daarbij ligt de focus op trends en ontwikkelingen op de langere termijn. Welke macro-economische ontwikkelingen houden momenteel de beurzen in hun greep?

Lees verder

Professional Channel

IEXProfs is de grootste community voor beleggingsprofessionals, van fundmanager tot analist. Gemaakt volgens het principe ‘voor de echte belegger’ gaat IEX Profs dieper op de materie in met veel need-to know informatie, talrijke interviews, opinies en eindeloos veel research en presentaties van de grootbanken en beleggingshuizen.

Lees verder

Personal Finance Channel

IEXGeld.nl richt zich op de beginnende belegger en iedereen die aan zijn financiële toekomst wilt werken. IEXGeld biedt begeleiding en ondersteuning bij het maken van beleggingsbeslissingen en (dus) bij het behalen van financiële doelen. De lezer wordt stap voor stap naar een concrete oplossing geleid.

Lees verder

Belgium Retail Channel

Met een enorme hoeveelheid aan beursinformatie is Beursduivel.be het gratis beleggersplatform in België. Sinds de start in 2003 is Beursduivel.be uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke beleggingssites van België. Tezamen met het complete Belgische IEX Media netwerk, worden er maandelijks 380.000 Belgische beleggers bereikt.

Lees verder

Evenementen en Concepten

IEX Media organiseert jaarlijks toonaangevende awardshows zoals de Gouden Stier en de Lipper Fund Awards. Daarnaast is IEX Media initiator van de grootste beleggingscompetities van Nederland. Wij denken graag met u mee om uw merk op een unieke positie onder de aandacht van de markt te brengen.

Lees verder